Foutmelding

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in agenda_settings() (regel 187 van /home/sportcafewl/www.sportcafewestland.nl/sites/all/modules/agenda/agenda.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /home/sportcafewl/www.sportcafewestland.nl/includes/menu.inc).

Zaalverhuur

Feest in Sportcafé Westland !!!!!

Sportcafé Westland heeft de beschikking over een gezellige grote en kleine zaal voor verhuur. Deze zalen zijn zeer geschikt voor borrels, diners, bruiloften, feestjes en presentaties/ vergaderingen. De mogelijkheden zijn enorm, of je de zaal nu leeg, meubilair wel aanwezig, wilt huren of een geheel georganiseerd feestje wil geven. Catering behoort ook tot de mogelijkheden. De capaciteit is 20-120 personen. Buiten het seizoen zijn er ook mogelijkheden om het geheel te huren. De capaciteit is dan ongeveer 500 personen. Graag nemen we de mogelijkheden persoonlijk door.

Het verhuurreglement kunt u hier downloaden.

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheid ook is de locatie rolstoel vriendelijk, (lift, invalidentoilet en parkeerplaats aanwezig).
Onze tarieven voor het huren van onze locatie behoren tot de meest voordelige van het westland !!

 

Bel voor een afspraak 06-48766043 of e-mail sportcafewestland@caiway.nl
 

 

Cetaring